Conopida cu ardei, Cetateregala
- 04 Dec 2010
- Conopida cu ardei
- Discuţie reteta culinara Conopida cu ardei, Cetateregala
- ardei, conopida
Calorii: | 28.2 | Grăsimi: | 0.4 | Carbohidraţi: | 5.1 | Proteine: | 1.5 | Fibre: | - |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- 510 g conopida proaspata
- 200 g ardei gras rosu
- 150 g ceapa
- 80 g bulion
- 3 g secretul gustului cu gust de gaiana de la Maggi
- 20 g frunze proaspete de patrunjel
Mod de preparare
1 Se fierbe conopida cu sare separat
2 Intr-un alt vas se prepara ceapa, secretul gustului de la Maggi patrunjelul si putin mai tarziu ardeiul infundat in apa, ulterior se piseaza usor si se adauga bulionul
3 se adauga conopida peste amestecul anterior si daca e nevoie se mai aduaga putina apa si sare.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!