Conopida cu ardei, Cetateregala

Calorii:28.2 Grăsimi:0.4 Carbohidraţi:5.1 Proteine:1.5 Fibre:-

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • 510 g conopida proaspata
  • 200 g ardei gras rosu
  • 150 g ceapa
  • 80 g bulion
  • 3 g secretul gustului cu gust de gaiana de la Maggi
  • 20 g frunze proaspete de patrunjel

Mod de preparare

1 Se fierbe conopida cu sare separat

2 Intr-un alt vas se prepara ceapa, secretul gustului de la Maggi patrunjelul si putin mai tarziu ardeiul infundat in apa, ulterior se piseaza usor si se adauga bulionul

3 se adauga conopida peste amestecul anterior si daca e nevoie se mai aduaga putina apa si sare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!