Conopida cu branza de vaci si emmentaler
- 10 Mar 2011
- Blumenkohlgratin
- Discuţie reteta culinara Conopida cu branza de vaci si emmentaler
- branza, branza vaca, conopida
Calorii: | 65 | Grăsimi: | 4.4 | Carbohidraţi: | 3.9 | Proteine: | 2.5 | Fibre: | - |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- 1000g Conopida fiarta
- 1 ou crud,integral,batut
- 500g branza de vaci
- 100g emmentaler ras
- marar
Mod de preparare
Se fierbe conopida,se scurge de apa
Se pune branza de vaci frecata cu sare in tava, se aseaza conopida, se pune cascavalul ras deasupra si oul si se presara marar.
Se baga la cuptor pana prinde putina culoare.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!