Crap cu ciuperci, in vin, la cuptor (Slabuta)
- 28 May 2011
- Crap cu ciuperci, in vin, la cuptor
- Discuţie reteta culinara Crap cu ciuperci, in vin, la cuptor (Slabuta)
- vin, crap, ciuperci
Calorii: | 138 | Grăsimi: | 5 | Carbohidraţi: | 2.4 | Proteine: | 16.5 | Fibre: | 0.6 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- Crap, crud, curatat, 870g
- Rozmarin, proaspat, 1.7g (2 crengute)
- Sare de/pentru masa, 3g
- Ciuperci champignon crude, 350g
- Vin alb demi-dulce, 250ml
- Apa plata, 125ml
- Praf (pudra) de usturoi, 1.55g
Mod de preparare
Crapul se spala, se incizeaza longitudinal. se sareaza si se aseaza intr-un vas yena.
In incizii se pun crengutele de rozmarin.
Deasupra se pun ciupercile.
Se sareaza si se presara usturoi pudra.
Se amesteca vinul cu apa si se toarna deasupra.
Se da la cuptor, la foc mediu, pentru 45 minute.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!