Retete culinare, ciorba
(valorile sunt pentru 100g/ml produs)
- Bors de legume, AndradaCiorbe, Supe, Borsuri
Se calesc in putin ulei (puteti sari peste etapa asta) ceapa, ardeiul, morcovul si telina cateva minute apoi se adauga apa se lasa sa fiarba pana da in clocot apoi adaugam cartofii, dovleceii si cand ...
Calorii: 24.4, Grăsimi: 0.8, Proteine: 1, Carbohidraţi: 3.3, Fibre: 0.7 - Ciorba de loboda cu dovleceiCiorbe, Supe, BorsuriDe post
se calesc legumele(in afara de dolvlecei, loboda si rosii) in ulei cu apa, apoi se completeaza cu 3l de apa. loboda se opareste si se toaca. dupa ce s-au fiert pe jumatate legumele se adauga dovleceii si ...
Calorii: 25, Grăsimi: 1, Proteine: 1, Carbohidraţi: 3, Fibre: - - Ciorba de legume dreasa cu ou si smantana a la MikaCiorbe, Supe, Borsuri
Legumele se pun la fiert in 3.5 l de apa.Se adauga cubul mammita si sare. Cand au fiert, se drege cu smantana amestecata cu galbenusul de ou.
Calorii: 18.5, Grăsimi: 1.4, Proteine: 0.4, Carbohidraţi: 0.9, Fibre: - - Supa de mazareCiorbe, Supe, Borsuri
Ceapa se taie marunt si se pune impreuna cu mazarea in putin ulei. Se sareaza dupa gust. Cand ceapa devine moale, se stinge cu apa. Se pot adauga si morcovii la inceput dar atunci, supa va ...
Calorii: 42, Grăsimi: 0.5, Proteine: 2.3, Carbohidraţi: 9, Fibre: - - Ciorba de macrisCiorbe, Supe, Borsuri
Mod de preparare: Se pune un castron cu 5 l de apa Se curata cartoful si se taie cubulete, se pune la fiert Se pune si punga de legume congelate Se adauga macrisul Intre timp se fierb ouale, se racesc ...
Calorii: 16.4, Grăsimi: 0.7, Proteine: 0.9, Carbohidraţi: 1.6, Fibre: 0.1 - Ciorba taraneasca de manzatCiorbe, Supe, Borsuri
Carnea se spala si se portioneaza. Legumele radacinoase, dupa curatire si spalare, se taie in triunghiuri. Ardeii, curatati si spalati, se taie in fasii, varza curatata se taie in careuri, iar ceapa se taie marunt. ...
Calorii: 87.3, Grăsimi: 1.7, Proteine: 8.6, Carbohidraţi: 8.4, Fibre: 1.8 - Ciorba de loboda, varianta ICiorbe, Supe, BorsuriDe post
Se pun la fiert cartofii si ulterior orezul. Se adauga loboda, ceapa si borsul si se mai lasa un pic la fiert. La sfarsit se adauga patrunjelul si se mai lasa 5 minute pe foc.
Calorii: 44, Grăsimi: 0.1, Proteine: 1.6, Carbohidraţi: 9.4, Fibre: 1.4 - Ciorba, alexa stanCiorbe, Supe, Borsuri
fierberea incredientelor
Calorii: 17.8, Grăsimi: 0.5, Proteine: 1.4, Carbohidraţi: 2.6, Fibre: 0.3 - Ciorba de vacutaCiorbe, Supe, BorsuriCalorii: 38.8, Grăsimi: 0.8, Proteine: 4.1, Carbohidraţi: 3.8, Fibre: -
- Ciorba de gaturi de curcan a la AnorienCiorbe, Supe, Borsuri
Gaturile se spala, se portioneaza si se pun la fiert in 3 l de apa cu un pic de sare. Se spumuiesc. Se toaca marunt ceapa si ardeiul gras, morcovul rondele, iar radacina de patrunjel si ...
Calorii: 34.5, Grăsimi: 1.2, Proteine: 4.4, Carbohidraţi: 1.7, Fibre: 0.4