Retete culinare, ciorba

Pentru Retete culinare, ciorba au fost găsite 190 retete, afişare rezultate de la 91 la 100
(valorile sunt pentru 100g/ml produs)
  • Calorii Bors de legume, Andrada
    Bors de legume, AndradaCiorbe, Supe, Borsuri

    Se calesc in putin ulei (puteti sari peste etapa asta) ceapa, ardeiul, morcovul si telina cateva minute apoi se adauga apa se lasa sa fiarba pana da in clocot apoi adaugam cartofii, dovleceii si cand ...

    Calorii: 24.4, Grăsimi: 0.8, Proteine: 1, Carbohidraţi: 3.3, Fibre: 0.7
  • Ciorba de loboda cu dovlecei
    Ciorba de loboda cu dovleceiCiorbe, Supe, BorsuriDe post

    se calesc legumele(in afara de dolvlecei, loboda si rosii) in ulei cu apa, apoi se completeaza cu 3l de apa. loboda se opareste si se toaca. dupa ce s-au fiert pe jumatate legumele se adauga dovleceii si ...

    Calorii: 25, Grăsimi: 1, Proteine: 1, Carbohidraţi: 3, Fibre: -
  • Calorii Ciorba de legume dreasa cu ou si smantana a la Mika
    Ciorba de legume dreasa cu ou si smantana a la MikaCiorbe, Supe, Borsuri

    Legumele se pun la fiert in 3.5 l de apa.Se adauga cubul mammita si sare. Cand au fiert, se drege cu smantana amestecata cu galbenusul de ou.

    Calorii: 18.5, Grăsimi: 1.4, Proteine: 0.4, Carbohidraţi: 0.9, Fibre: -
  • Calorii Supa de mazare
    Supa de mazareCiorbe, Supe, Borsuri

      Ceapa se taie marunt si se pune impreuna cu mazarea in putin ulei. Se sareaza dupa gust. Cand ceapa devine moale, se stinge cu apa. Se pot adauga si morcovii la inceput dar atunci, supa va ...

    Calorii: 42, Grăsimi: 0.5, Proteine: 2.3, Carbohidraţi: 9, Fibre: -
  • Calorii Ciorba de macris
    Ciorba de macrisCiorbe, Supe, Borsuri

    Mod de preparare: Se pune un castron cu 5 l de apa Se curata cartoful si se taie cubulete, se pune la fiert Se pune si punga de legume congelate Se adauga macrisul Intre timp se fierb ouale, se racesc ...

    Calorii: 16.4, Grăsimi: 0.7, Proteine: 0.9, Carbohidraţi: 1.6, Fibre: 0.1
  • Ciorba taraneasca de manzat
    Ciorba taraneasca de manzatCiorbe, Supe, Borsuri

    Carnea se spala si se portioneaza. Legumele radacinoase, dupa curatire si spalare, se taie in triunghiuri. Ardeii, curatati si spalati, se taie in fasii, varza curatata se taie in careuri, iar ceapa se taie marunt. ...

    Calorii: 87.3, Grăsimi: 1.7, Proteine: 8.6, Carbohidraţi: 8.4, Fibre: 1.8
  • Calorii Ciorba de loboda, varianta I
    Ciorba de loboda, varianta ICiorbe, Supe, BorsuriDe post

    Se pun la fiert cartofii si ulterior orezul. Se adauga loboda, ceapa si borsul si se mai lasa un pic la fiert. La sfarsit se adauga patrunjelul si se mai lasa 5 minute pe foc.

    Calorii: 44, Grăsimi: 0.1, Proteine: 1.6, Carbohidraţi: 9.4, Fibre: 1.4
  • Calorii Ciorba, alexa stan
    Ciorba, alexa stanCiorbe, Supe, Borsuri

    fierberea incredientelor

    Calorii: 17.8, Grăsimi: 0.5, Proteine: 1.4, Carbohidraţi: 2.6, Fibre: 0.3
  • Ciorba de vacuta
    Ciorba de vacutaCiorbe, Supe, Borsuri
    Calorii: 38.8, Grăsimi: 0.8, Proteine: 4.1, Carbohidraţi: 3.8, Fibre: -
  • Ciorba de gaturi de curcan a la Anorien
    Ciorba de gaturi de curcan a la AnorienCiorbe, Supe, Borsuri

    Gaturile se spala, se portioneaza si se pun la fiert in 3 l de apa cu un pic de sare. Se spumuiesc. Se toaca marunt ceapa si ardeiul gras, morcovul rondele, iar radacina de patrunjel si ...

    Calorii: 34.5, Grăsimi: 1.2, Proteine: 4.4, Carbohidraţi: 1.7, Fibre: 0.4
Atenţie! Toate valorile nutritionale sunt pentru 100g/ml de produs.