Retete culinare, miel
(valorile sunt pentru 100g/ml produs)
- Ciorba mielCiorbe, Supe, Borsuri
1318 g carne miel cu os, 248 g telina, 65 g pastarnac, 165 g ceapa verde, 74 g morcov, 180 g orez, 400 g cartofi, 1500 ml bors
Calorii: 42.7, Grăsimi: 1.9, Proteine: 3.3, Carbohidraţi: 2.9, Fibre: - - Stufat - tocanita de miel cu ceapaMancaruri cu carne
Se fierbe carnea, cand este gata se rumeneste in ulei, se adauga ceapa uscata si delikatul. Cand ceapa devine sticloasa se pune o lingura boia dulce, se caleste pana ceapa devine o pasta, apoi se adauga ...
Calorii: 104.8, Grăsimi: 5, Proteine: 10, Carbohidraţi: 4.8, Fibre: - - Tocanita de ceapa cu linte si pulpa de mielMancaruri cu carne
se caleste ceapa in ulei, apoi se adauga apa si carnea si dupa ce este fiarta se pun ciupercile si lintea. apoi se presara cu sare si piper si se pun 2 lingurite de bulion pentru ...
Calorii: 162, Grăsimi: 10.1, Proteine: 12.4, Carbohidraţi: 9.3, Fibre: 0.4 - Ciorba de miel - jolye79Ciorbe, Supe, Borsuri
Se taie legumele cuburi si se pun la fiert; se adauga carnea de miel oparita si se fierbe la foc mic. Dupa ce carnea este bine fiarta, se adauga borsul fiert separat, se mai lasa cateva ...
Calorii: 59.2, Grăsimi: 3.5, Proteine: 5.5, Carbohidraţi: 1.2, Fibre: 0.4