Stufat - tocanita de miel cu ceapa

Calorii:104.8 Grăsimi:5 Carbohidraţi:4.8 Proteine:10 Fibre:-

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • 600 gr. carne miel
  • 400 gr. ceapa uscata
  • 600 gr. ceapa verde
  • 200 gr. usturoi verde
  • 10 gr. boia ardei dulce
  • 400 gr. suc rosii
  • 1 legatura marar
  • 1 l supa carne
  • 30 ml ulei
  • 15 gr. delikat

Mod de preparare

Se fierbe carnea,  cand este gata se rumeneste in ulei, se adauga ceapa uscata si delikatul.

Cand ceapa devine sticloasa se pune o lingura boia dulce, se caleste pana ceapa devine o pasta, apoi se adauga ceapa verde si usturoiul verde.

Cand se inmoaie se adauga supa, putin cate putin si sucul de rosii. se condimenteaza dupa gusturi.

La final se adauga marar tocat proaspat. Rezulta cca. 2 kg mancare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!