Dovleac copt cu miere si nuca
- 18 Dec 2010
- Dovleac copt cu miere si nuca
- Discuţie reteta culinara Dovleac copt cu miere si nuca
- miere, dovleac, nuca, dovleac copt
Calorii: | 54.7 | Grăsimi: | 1.4 | Carbohidraţi: | 10.7 | Proteine: | 1.1 | Fibre: | 2.9 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- dovleac, de iarna, toate varietatile, gatit, copt, fara sare - 750 gr
- nuci - 13 gr
- miere de salcam - 20 gr
- scortisoara
Mod de preparare
- Feliile de dovleac se pun pe o tava tapetata cu hartie de copt.
- Feliile se ung cu miere, se pun nucile si se presara scortisoara.
- Se dau la cuptor, la foc mic, pentru 50-60 minute.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!