Dovlecei umpluti cu ciuperci si branza
- 10 May 2011
- Dovlecei umpluti cu ciuperci si branza
- Discuţie reteta culinara Dovlecei umpluti cu ciuperci si branza
- branza, dovlecei, ciuperci
Calorii: | 99.1 | Grăsimi: | 6.4 | Carbohidraţi: | 2.9 | Proteine: | 6.7 | Fibre: | 1.3 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- Dovlecei, 957g
- Ciuperci, 188g
- Ceapa, 57g
- Telemea de vaca, 196g
- Ulei extravirgin de masline, Clever, 20ml
Mod de preparare
Se taie dovleceii in doua si se curata de partea moale din mijloc. Se oparesc. Se toaca marunt ciupercile, ceapa si pulpa dovleceilor si se pun la calit cu o lingura de ulei.
Compozitia se amesteca cu branza rasa; cu aceasta noua compozitie se incarca jumatatile de dovlecei care se prajesc pe gratarul stropit cu putin ulei de masline.
Se adauga patrunjel si se poate servi cu iaurt.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!