Dovlecei umpluti cu piept de pasare si ciuperci
- 19 Mar 2011
- Dovlecei umpluti
- Discuţie reteta culinara Dovlecei umpluti cu piept de pasare si ciuperci
- dovlecei, ciuperci, pasare, aperitiv
Calorii: | 71.2 | Grăsimi: | 2.4 | Carbohidraţi: | 2.8 | Proteine: | 9.7 | Fibre: | 1.3 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- 3 dovlecei cu miezul scos - 600g
- Ciuperci proaspete - 200g
- Piept de pui - 200g
- 1 ou
- Cascaval afumat razuit - 20g
- Delikat de legume - 2g
Mod de preparare
Se mixeaza pieptul de pui cu ciupercile si oul, se umplu dovleceii, se presara deasupra parmezanul si se coc pe gratarul din cuptor.
Rezulta 7,28 portii/100g grozav de delicioase si sanatoase.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!