Ficatei de pui cu rozmarin a la Lauricius
- 13 Sep 2011
- Ficatei de pui cu rozmarin
- Discuţie reteta culinara Ficatei de pui cu rozmarin a la Lauricius
- pui, ficat, ficatei, rozmarin
Calorii: | 104.3 | Grăsimi: | 6.3 | Carbohidraţi: | 2.4 | Proteine: | 9 | Fibre: | - |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- Ficatei de pui (500 gr)
- Unt (40 gr)
- Ulei (2 linguri)
- ceapa (150 gr)
- rozmarin (o lingurita)
- vegeta (o lingurita rasa)
- boia (o lingurita rasa)
- sare, piper, cimbru, apa
Mod de preparare
Se topeste untul, se adauga doua linguri de ulei si ceapa taiata rondele.
Cand ceapa s-a inmuiat se pun ficatei si se lasa sa se rumeneasca putin (cam 3-4 minute) la foc moderat.
Se intorc foarte usor pentru a se evita faramitarea (eventual ii puteti lasa inainte cam 30 minute in lapte).
Cat ficateii se rumenesc se pun toate condimentele intr-o cana cu apa, se dizolva bine.
Apoi se adauga peste ficatei si se lasa la fiert cam 10-15 minute.
Se servesc cu mamaliguta sau piure!
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!