Ghiveci de legume a la Raluca

Calorii:33.7 Grăsimi:0.3 Carbohidraţi:6.7 Proteine:2.3 Fibre:2

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

- 320 g varza

- 160 g morcovi

- 170 g ardei gras rosu

- 430 g dovlecei

- 330 g broccoli proaspat

- 230 g rosii

- 450 g ciuperci champignon proaspete

- 250 g pasta de tomate + 200 ml apa plata

- 15 g usturoi verde

- 2 g piper alb

- 5 g sare

- 4 g cimbru proaspat

Au iesit 2 kg de ghiveci.

Mod de preparare

Legumele se spala si se curata.

Varza se taie fideluta, morcovii, dovleceii, rosiile si ardeiul se taie rondele. Ciupercile se feliaza, broccoli se separa in buchetele micute.

Intr-o oala incapatoare se pune stratul de varza, morcovii si ardeiul rosu. Se pune usturoiul maruntit, se potriveste de sare si piper. Se adauga 3-4 crengute de cimbru.

Urmeaza stratul de broccoli, feliutele de rosie, ciupercile si stratul de dovlecei.

Pasta de tomate se amesteca cu apa plata si se toarna in oala, se scutura sa ajunga bine peste tot si se da la cuptor.

Este gata in aproximativ o ora jumatate. Cand este aproape gata se scoate capacul ca sa scada.

Pofta buna!

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!