Hering cu legume, la cuptor
- 25 Sep 2010
- Hering cu legume, la cuptor
- Discuţie reteta culinara Hering cu legume, la cuptor
- legume, hering
Calorii: | 75.6 | Grăsimi: | 3.9 | Carbohidraţi: | 3.2 | Proteine: | 7.9 | Fibre: | 0.7 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- sare de/pentru masa - 3 gr
- ciuperci champignon crude - 555 gr
- condimente, oregano (sovarf) uscat - 1.8 gr
- hering - 610 gr (4 bucati)
- ceapa - 120 gr
- rosie - 240 gr
Mod de preparare
- Hering se spala, se curata si se sareaza.
- Ciupercile se spala si se taie felii.
- Ceapa se taie rondele.
- Rosiile se dau pe razatoare.
- Pestele se aranjeaza intr-un vas yena.
- Deasupra se toarna rosiile, ceapa rondele si ciupecile taiate.
- Se condimenteaza cu oregano si se da la cuptor, pentru 30 minute.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!