Lasagne dietetica cu pui (Slabuta)

Calorii:175 Grăsimi:5.8 Carbohidraţi:14.7 Proteine:15.7 Fibre:1.3

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

Mod de preparare

Mod de preparare umplutura:

  1. Carnea de pui se da prin masina de tocat impreuna cu ceapa si usturoiul.
  2. Se pune o tigaie de teflon pe foc, se adauga uleiul de masline si amestecul de carne.
  3. Se amesteca bine si se tine pe foc mediu cam 10-15 minute.
  4. Apoi, se adauga morcovii dati pe razatoare si rosiile pasate.
  5. Se sareaza/pipereaza si se tine la innabusit timp de 25 minute, la foc mic.

Mod de preparare lasagne:

  1. Laptele se incalzeste pana aproape de fierbere.
  2. Se ia o forma, se tapeteaza cu hartie de copt, se toarna putin lapte fierbinte si umplutura de carne.
  3. Deasupra se aseaza 2 foi de lasagne inmuiate in lapte.
  4. Apoi un strat de umplutura si cascaval razuit.
  5. Iar 2 foi de lasagne inmuiate in lapte fierbinte si un strat de umplutura si cascaval.
  6. Se repeta procedura pana la ultimul strat  (6 in total), ultimul strat se termina cu cascaval iar deasupra se toarna si restul de lapte.
  7. Se da la cuptor pentru 45 minute, din cand in cand se mai stropesc marginile cu laptele scurs in forma.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!