Lasagne cu sos bechamel si bolognese
Calorii: | 168.1 | Grăsimi: | 6.9 | Carbohidraţi: | 16.8 | Proteine: | 10.1 | Fibre: | 0.7 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- Lasagne din grau dur, Monte Banato, 436g
- Ulei de masline extra virgin, Iberica, 44.1ml
- Rosii decojite cubulete in suc propriu, Edeka Italia, 800g
- Rosii pasate, marca 365, 500g
- Faina de spelta, Aurora, 60g
- Unt de masa B 65%, Napolact, 60g
- Lapte semidegresat Classico 1,5% grasime, Sole, 600ml
- Mozzarella, Real Quality, 255g
- Piper negru, 1.26g
- Sare de/pentru masa, 2.4g
- Usturoi, 12g
- Ceapa, 130g
- Carne tocata de vita 5%, Charal, 635g
- Morcovi, cruzi, 100g
Mod de preparare
- Se prepara sosurile Bechamel si Bolognese.
- Se tapeteaza tava cu hartie de copt.
- Se toarna un strat de sos Bechamel, un strat de sos Bolognese si se pune primul strat de lasagne.
- Se continua asezarea pe straturi.
- Peste fiecare strat se presara mozzarella razuita si oregano uscat.
- Deasupra se toarna sos Bechamel, rosii pasate (100 gr), oregano si mozzarella.
- Se acopera cu o folie de aluminiu.
- Se pune la cuptor la 180 C, timp de 20 minute, dupa care se indeparteaza folia si se lasa la cuptor 10 minute.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!