Lasagne cu sos bechamel si bolognese

Calorii:168.1 Grăsimi:6.9 Carbohidraţi:16.8 Proteine:10.1 Fibre:0.7

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Se prepara sosurile Bechamel si Bolognese.
  2. Se tapeteaza tava cu hartie de copt.
  3. Se toarna un strat de sos Bechamel, un strat de sos Bolognese si se pune primul strat de lasagne.
  4. Se continua asezarea pe straturi.
  5. Peste fiecare strat se presara mozzarella razuita si oregano uscat.
  6. Deasupra se toarna sos Bechamel, rosii pasate (100 gr), oregano si mozzarella.
  7. Se acopera cu o folie de aluminiu.
  8. Se pune la cuptor la 180 C, timp de 20 minute, dupa care se indeparteaza folia si se lasa la cuptor 10 minute.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!