Mancare de pastai cu curcan, Slabuta
- 10 Jul 2010
- Mancare de pastai cu curcan, Slabuta
- Discuţie reteta culinara Mancare de pastai cu curcan, Slabuta
- curcan, pastai, pastai galbene
Calorii: | 75.9 | Grăsimi: | 2.5 | Carbohidraţi: | 8.3 | Proteine: | 6.3 | Fibre: | 3.1 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- Carne de curcan, pui (pana in 16 saptamani), piept, carne macra, cruda, 530g
- Frunze de patrunjel, 20g
- Ceapa, 485g
- Ceapa verde, 17g
- Ardei gras verde, 133g
- Ulei de masline extra virgin, Iberica, 65.6ml
- Usturoi, 27g
- Rosii, 765g
- Sare de/pentru masa, 4.5g
- Pastai galbene (fasole galbena), proaspete, crude, 2000g
- Marar, 20g
Mod de preparare
- Pastaile galbene se curata de codite si se spala bine.
- Carnea de curcan se taie cubulete mai mici.
- Intr-un vas mare se pun 4 linguri de ulei de masline, se adauga ceapa taiata rondele.
- Cand ceapa devine rumena, se adauga carnea de curcan. Se amesteca si se mai prajeste cam 10 minute, la foc mediu.
- Se adauga pastaile galbene, rupte in doua, se amesteca.
- Deasupra se toarna rosiile pasate, usturoiul pisat, ardeiul gras taiat feliute.
- Se da focul mic si se acopera. Se tine pe foc pana cand mancarica este gata.
- La sfarsit se presara mararul, patrunjelul si ceapa verde tocate marunt, se amesteca si se lasa acoperit 10 minute.
- Se poate servi imediat.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!