Mancare de vita cu ciuperci shiitake si cascaval
- 23 Oct 2010
- Mancare de vita cu ciuperci shiitake si cascaval
- Discuţie reteta culinara Mancare de vita cu ciuperci shiitake si cascaval
- cascaval, vita, ciuperci, shiitake
Calorii: | 152.3 | Grăsimi: | 7.3 | Carbohidraţi: | 9.9 | Proteine: | 13.5 | Fibre: | 1.4 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- Carne de vita slaba, 830g
- Ciuperci, shiitake, gatite, fara sare, 965g
- Cascaval Ceddar cu cheag tare, Slavia Cecil, 190g
- Ceapa, 265g
- Ulei de masline extra virgin, Iberica, 65.6ml (4 linguri mari)
- Sare de/pentru masa, 6g (1 lingurita)
Mod de preparare
- Carnea de vita se fierbe in apa cu sare cam 30-45 minute.
- Se ia o tigaie de teflon, se pune pe aragaz, se adauga uleiul si ceapa taiata marunt.
- Cand ceapa este rumena, se adauga carne de vita fiarta, taiata cubulete.
- Se amesteca bine si se tine pe foc mic cam 15 minute.
- Apoi se adauga ciupercile si iar se amesteca bine.
- Se sareaza dupa gust.
- Dupa 25 minute se stinge focul si se ia un vas de yena.
- Se aseaza un strat de vita cu ciuperci, deasupra se presara cascaval razuit, iar un strat de vita cu ciuperci si cascaval.
- Se da la cuptor pentru 30 minute.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!