Mancare de vita cu ciuperci shiitake si cascaval

Calorii:152.3 Grăsimi:7.3 Carbohidraţi:9.9 Proteine:13.5 Fibre:1.4

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Carnea de vita se fierbe in apa cu sare cam 30-45 minute.
  2. Se ia o tigaie de teflon, se pune pe aragaz, se adauga uleiul si ceapa taiata marunt.
  3. Cand ceapa este rumena, se adauga carne de vita fiarta, taiata cubulete.
  4. Se amesteca bine si se tine pe foc mic cam 15 minute.
  5. Apoi se adauga ciupercile si iar se amesteca bine.
  6. Se sareaza dupa gust.
  7. Dupa 25 minute se stinge focul si se ia un vas de yena.
  8. Se aseaza un strat de vita cu ciuperci, deasupra se presara cascaval razuit, iar un strat de vita cu ciuperci si cascaval.
  9. Se da la cuptor pentru 30 minute.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!