Mancarica din pulpa de curcan, AndraAle
- 27 Jul 2010
- Mancarica din pulpa de curcan
- Discuţie reteta culinara Mancarica din pulpa de curcan, AndraAle
- pulpa, curcan
Calorii: | 59.2 | Grăsimi: | 1 | Carbohidraţi: | 4.8 | Proteine: | 7.9 | Fibre: | 30.3 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- pulpa de curcan: 960 gr
- ceapa: 600 gr
- rosii: 1500 gr
- dovlecel: 200 gr
- ardei gras: 150 gr
- condimente
Mod de preparare
Se dezoseaza pulpa de curcan si se pune pe la fiert cu un pic de apa. Cand carnea este fiarta pe un sfert se adauga ceapa si un pic de apa (cat sa cuprinda compozitia). Se lasa la fiert. Cand carnea e aproape fiarta se aduga rosiile, ardeiul, dovlecelul, care au fost in prealabil taiate. Se mai trage un clocot.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!