Muschi degresat de porc fiert in vin cu legume, Otilia
- 13 Oct 2010
- Muschi degresat de porc fiert in vin cu legume, Otilia
- Discuţie reteta culinara Muschi degresat de porc fiert in vin cu legume, Otilia
- vin, legume, porc
Calorii: | 133.9 | Grăsimi: | 1.5 | Carbohidraţi: | 8.4 | Proteine: | 21.7 | Fibre: | - |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- 581 MUSCHI DE PORC DEGRESAT
- 14 GR DE UNT
- 114 GR CEAPA ALBA
- 10 GR USTUROI
- 288 GR MORCOVI
- 100 ML VIN ROSU DE MASA
- 2 PLICULETE DE ZAHAR
- 430 GR CARTOFI
Mod de preparare
SE PRAJESTE CARNEA IN UNT PANA CAPATA O CULOARE MARONIE
APOI SE SCOATE CARNEA DIN TIGAIE
IN ACESI TIGAIE SE PUNE CEAPA CU USTUROIUL SI CU MORCOVUL LA CALIT
SE ADAUGA ZAHARUL SI SE CARAMELIZEAZA PUTIN CEAPA SI MORCOVUL
SE STINGE CU VINUL
SI ADAUGA 200 ML APA
SE FIERBE PUTIN SI APOI SE ADAUGA CARNEA
SE FIERBE LA FOC MIC 20 MINUTE DUPA CARE SE SCOT MORCOVII AFARA
SE MAI FIERBE INCA 1 ORA SI 40 MINUTE
INAINTE CU 20 MINUTE SE ADAUGA CARTOFII
INAINTE CU 5 MINUTE SE ADAUGA SI MORCOVUL
VA UREZ POFTA BUNA :)
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!