Muschi degresat de porc fiert in vin cu legume, Otilia

Poza (imaginea) pentru Muschi degresat de porc fiert in vin cu legume, Otilia
Calorii:133.9 Grăsimi:1.5 Carbohidraţi:8.4 Proteine:21.7 Fibre:-

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • 581 MUSCHI DE PORC DEGRESAT
  • 14 GR DE UNT
  • 114 GR CEAPA ALBA
  • 10 GR USTUROI
  • 288 GR MORCOVI
  • 100 ML VIN ROSU DE MASA
  • 2 PLICULETE DE ZAHAR
  • 430 GR CARTOFI

Mod de preparare

SE PRAJESTE CARNEA IN UNT PANA CAPATA O CULOARE MARONIE

APOI SE SCOATE CARNEA DIN TIGAIE

IN ACESI TIGAIE SE PUNE CEAPA CU USTUROIUL SI CU MORCOVUL LA CALIT

SE ADAUGA ZAHARUL SI SE CARAMELIZEAZA PUTIN CEAPA SI MORCOVUL

SE STINGE CU VINUL

SI ADAUGA 200 ML APA

SE FIERBE PUTIN SI APOI SE ADAUGA CARNEA

SE FIERBE LA FOC MIC 20 MINUTE DUPA CARE SE SCOT MORCOVII AFARA

SE MAI FIERBE INCA 1 ORA SI 40 MINUTE

INAINTE CU 20 MINUTE SE ADAUGA CARTOFII

INAINTE CU 5 MINUTE SE ADAUGA SI MORCOVUL

VA UREZ POFTA BUNA :)

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!