Negresa de post, cu glazura de ciocolata a la Andrada

Calorii:363.8 Grăsimi:15.8 Carbohidraţi:52.7 Proteine:4.1 Fibre:0.6

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • 1 cana (250 ml) zahar pudra,
  • 1/2 cana ulei,
  • 3 linguri cu varf de cacao,
  • 2 cani faina,
  • 1 1/2 cana apa minerala,
  • 1 lingurita amoniac sau praf de copt
  • 1 borcan de gem (cca. 370 g),
  • cateva picaturi zeama de lamaie.

Glazura:

  • 5 linguri cacao
  • 4 linguri margarina
  • 4 linguri apa
  • 4 linguri zahar tos

Mod de preparare

Se amesteca totul pana sa face crema si se pune in tava unsa si tapetata cu faina.

Se coace la foc potrivit 30-35 de minute. Se verfifica cu o scobitoare si daca e gata se lasa la racit.

Intre timp se face glazura:

Se amesteca toate intr-o craticioara si se lasa la foc mic pana ce amestecul devine de consistenta unei smantani, apoi se intinde pe uniform deasupra prajiturii.

Recunosc ca retea mea nu e una dietetica, dar se poate pune zahar brun in loc de zahar alb si mai vedeti voi ce modificari faceti sa fie mai putin calorica.

Aceasta e preferata mea!Sper sa va placa si voua!

Mie mi-a iesit 1800 g produs finit a 363.8 calorii pe 100 g 

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!