Negresa de post, cu glazura de ciocolata a la Andrada
- 28 Nov 2010
- NEGRESA CU GLAZURA DE CIOCOLATA
- Discuţie reteta culinara Negresa de post, cu glazura de ciocolata a la Andrada
- ciocolata, glazura, negresa, post
Calorii: | 363.8 | Grăsimi: | 15.8 | Carbohidraţi: | 52.7 | Proteine: | 4.1 | Fibre: | 0.6 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- 1 cana (250 ml) zahar pudra,
- 1/2 cana ulei,
- 3 linguri cu varf de cacao,
- 2 cani faina,
- 1 1/2 cana apa minerala,
- 1 lingurita amoniac sau praf de copt
- 1 borcan de gem (cca. 370 g),
- cateva picaturi zeama de lamaie.
Glazura:
- 5 linguri cacao
- 4 linguri margarina
- 4 linguri apa
- 4 linguri zahar tos
Mod de preparare
Se amesteca totul pana sa face crema si se pune in tava unsa si tapetata cu faina.
Se coace la foc potrivit 30-35 de minute. Se verfifica cu o scobitoare si daca e gata se lasa la racit.
Intre timp se face glazura:
Se amesteca toate intr-o craticioara si se lasa la foc mic pana ce amestecul devine de consistenta unei smantani, apoi se intinde pe uniform deasupra prajiturii.
Recunosc ca retea mea nu e una dietetica, dar se poate pune zahar brun in loc de zahar alb si mai vedeti voi ce modificari faceti sa fie mai putin calorica.
Aceasta e preferata mea!Sper sa va placa si voua!
Mie mi-a iesit 1800 g produs finit a 363.8 calorii pe 100 g
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!