Orez/Pilaf cu inimi de pasare
- 05 Mar 2011
- Pilaf
- Discuţie reteta culinara Orez/Pilaf cu inimi de pasare
- orez, pilaf, pasare, inimi
Calorii: | 155 | Grăsimi: | 3.1 | Carbohidraţi: | 21 | Proteine: | 11.6 | Fibre: | 1.6 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- 300g inimi de pasare (curcan, gasca, gaina)
- 150g orez
- 100g ciuperci
- 50g ceapa
- 2g maghiran, sare
Mod de preparare
Se pun pe foc intr-o cratita inimile cu putina apa pana lasa grasime.
Se pune ceapa si ciupercile tocate si se mai lasa pana se inmoaie.
Se adauga orezul si de 3 ori apa cat volumul orezului pus.
Se lasa la fiert pana scade.
Cand e aproape gata se pune maghiranul. Rezulta 600g de mancare.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!