Paine integrala de secara si grau
- 13 Dec 2010
- Paine integrala de secara si grau
- Discuţie reteta culinara Paine integrala de secara si grau
- paine, paine secara, secara, grau, paine grau
Calorii: | 197 | Grăsimi: | 1.1 | Carbohidraţi: | 41.8 | Proteine: | 7.6 | Fibre: | - |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- faina integrala de secara 300g
- faina integrala de grau 100g
- drojdie 40g
- miere 10g
- un praf de sare
- apa calduta aprox. 300 ml
Mod de preparare
Faina integrala de secara si grau se amesteca bine cu sarea, separat drojdia cu mierea se dizolva in putina apa si se amesteca intr-o parte a castronului cu faina, apoi se adauga restul de apa si se framanta 15 minute, se lasa la dospit pana se dubleaza, se mai framanta un pic si se pune in forma, se cresteaza cu un cutit, se mai lasa din nou la crescut si se coace aprox. 1 ora.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!