Paine integrala VentoFreddo

Calorii:309.9 Grăsimi:2.3 Carbohidraţi:59.9 Proteine:12.4 Fibre:10

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

Faina integrala de grau, drojdie, fulgi de ovaz, apa, sare

Mod de preparare

Ingrediente: faina de grau integrala-320 gr, fulgi de ovaz 50 de gr, drojdie uscata 15 gr, sare o lingurita, apa calda o cana.

Se topeste drojdia in apa calduta, se toarna peste faina, se adauga apa calda cate putin si sarea, se framanta bine pana rezulta o coca nu foarte tare, se da forma rotunda si se presara cu faina, se taie in forma de cruce suprafata , se lasa la crescut toata noaptea, dimineata se baga la cuptorul incalzit in prealabil, la 200 de grade cam 3 sferturi de ora.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!