Paine integrala VentoFreddo
- 13 May 2010
- Paine integrala
- Discuţie reteta culinara Paine integrala VentoFreddo
- paine integrala
Calorii: | 309.9 | Grăsimi: | 2.3 | Carbohidraţi: | 59.9 | Proteine: | 12.4 | Fibre: | 10 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
Faina integrala de grau, drojdie, fulgi de ovaz, apa, sare
Mod de preparare
Ingrediente: faina de grau integrala-320 gr, fulgi de ovaz 50 de gr, drojdie uscata 15 gr, sare o lingurita, apa calda o cana.
Se topeste drojdia in apa calduta, se toarna peste faina, se adauga apa calda cate putin si sarea, se framanta bine pana rezulta o coca nu foarte tare, se da forma rotunda si se presara cu faina, se taie in forma de cruce suprafata , se lasa la crescut toata noaptea, dimineata se baga la cuptorul incalzit in prealabil, la 200 de grade cam 3 sferturi de ora.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!