Retete culinare, paine integrala
(valorile sunt pentru 100g/ml produs)
- Paine integrala facuta in casa, de postAluaturiDe post
Se face o coca din ingredientele de mai sus, se lasa 30 de min la dospit, se aseaza in tavi(mie mi-au iesit doua tavi de chec)se mai lasa 30 de min la crescut si se ...
Calorii: 245.1, Grăsimi: 2, Proteine: 9.6, Carbohidraţi: 51.6, Fibre: - - Paine din faina integrala si tarate de grau, AndradaAluaturi
Se amesteca faina,taratele,sarea,zaharul si uleiul. Se dizolva drojdia in apa calduta si se formeaza coca astfel incat sa nu se mai lipeasca de degete. Se lasa la crescut 30 min,se da forma unei paini dar mai turtite ...
Calorii: 251.7, Grăsimi: 6.7, Proteine: 9.6, Carbohidraţi: 45.6, Fibre: 13 - Paine de casa, integrala si cu seminteAluaturiDe post
Preparare tipica pentru paine. Semintele se incorporeaza in aluat, cand acesta este gata, dupa care se lasa la crescut.
Calorii: 262.3, Grăsimi: 7.7, Proteine: 8.9, Carbohidraţi: 42.8, Fibre: 7.1 - Paine integrala cu secara si fulgi de ovazAluaturiDe post
Se masoara toate ingredientele, in ordinea specificata, direct in cuva masinii de paine. Se seteaza programul pt painea de baza. La semnalul sonor se adauga fulgii de ovaz. Se scoate din cuva imediat ce s-a terminat coacerea si ...
Calorii: 243, Grăsimi: 3.1, Proteine: 7.9, Carbohidraţi: 44, Fibre: 9.5 - Paine integrala cu tarateAluaturiDe post
Intr-un bol mare se dizolva drojdia in apa calduta impreuna cu sarea, si otetul. Se dauga treptat faina. Se adauga uleiul si se continua framantarea. Se pune la dospit pentru o ora.Se pune aluatul in tavi si ...
Calorii: 290, Grăsimi: 4, Proteine: 11.1, Carbohidraţi: 59, Fibre: 12.9 - Paine integrala de secara, a la mayyaAluaturiDe post
430 g faina integrala de secara,300 ml apa,25 g drojdie;1 lingurita sare ;10 g fructoza;10 g seminte de in;10 g ou(am uns painea);
Calorii: 202.2, Grăsimi: 1.8, Proteine: 6.6, Carbohidraţi: 38.9, Fibre: 4.7 - Paine integrala VentoFreddoAluaturiDe post
Ingrediente: faina de grau integrala-320 gr, fulgi de ovaz 50 de gr, drojdie uscata 15 gr, sare o lingurita, apa calda o cana. Se topeste drojdia in apa calduta, se toarna peste faina, se adauga apa ...
Calorii: 309.9, Grăsimi: 2.3, Proteine: 12.4, Carbohidraţi: 59.9, Fibre: 10 - Paine proteica cu tarate "Slabuta"AluaturiDe post
In 500 ml apa calduta se pune fructoza, drojdia, toata tarata si 225 gr faina. Se amesteca bine. Se pune intr-un loc cald (cuptor putin incalzit), pentru 45 minute. Se adauga uleiul, sarea si restul de faina, ...
Calorii: 203.8, Grăsimi: 3.7, Proteine: 8.7, Carbohidraţi: 39.3, Fibre: 8.7