Paine integrala cu secara si fulgi de ovaz

Calorii:243 Grăsimi:3.1 Carbohidraţi:44 Proteine:7.9 Fibre:9.5

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • 15ml ulei (1lg)
  • 360ml apa plata calduta
  • 5g sare (1lgt)
  • 5g miere (1lgt) frecata cu 1 cub drojdie proaspata (10g)
  • 400g faina integrala de grau
  • 200g faina integrala de secara
  • 100g fulgi ovaz

Mod de preparare

Se masoara toate ingredientele, in ordinea specificata, direct in cuva masinii de paine.

Se seteaza programul pt painea de baza.

La semnalul sonor se adauga fulgii de ovaz.

Se scoate din cuva imediat ce s-a terminat coacerea si se lasa la racit pe un gratar.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!