Paine integrala cu tarate
- 09 Oct 2011
- Paine integrala cu tarate
- Discuţie reteta culinara Paine integrala cu tarate
- paine, paine integrala, tarate
Calorii: | 290 | Grăsimi: | 4 | Carbohidraţi: | 59 | Proteine: | 11.1 | Fibre: | 12.9 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
Ingrediente pentru 2 kg:
- 750 ml apa calduta (3 cani)
- 80g pachet drojdie (2 pachete)
- 3 linguri otet
- 3 linguri ulei de masline
- 2 linguri sare
- 5 cani faina integrala (5x250ml)
- 3 cani tarate de grau (3x250ml)
- 2 cani faina alba (2x250ml)
Mod de preparare
Intr-un bol mare se dizolva drojdia in apa calduta impreuna cu sarea, si otetul. Se dauga treptat faina.
Se adauga uleiul si se continua framantarea.
Se pune la dospit pentru o ora.Se pune aluatul in tavi si se baga la cuptor. De preferat ca acesta sa fe cald deja.
In 40 de minute la 235 de grade, painea este gata.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!