Pandispan cu mere

Calorii:118 Grăsimi:2.7 Carbohidraţi:21.1 Proteine:3 Fibre:1.5

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • 1 kg mere
  • 8 linguri zahar
  • 5 linguri faina
  • 5 oua
  • 60g margarian delma
  • praf de copt
  • coaja de lamaie(10g)

Mod de preparare

Se spala si se curata merele.Se pregateste o tava tapetata cu 3 linguri de zahar,margarina si se pun merele taiate felii.Se baga la cuptor si se lasa la copt.

Intr-un bol se separa ouale.Albusurile se bat spuma,se adauga restul de zahar,galbenusurile,faina,praful de copt si coaja de lamaie.Se toarna peste mere si se lasa aproape 40 de minute pana se rumeneste.

Se poate servi cu scortisoara sau zahar pudra pe deasupra.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!