Pangasius cu sos de rosii, smantana si castraveciori

Calorii:57.7 Grăsimi:3.3 Carbohidraţi:3.4 Proteine:4 Fibre:0

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • 2 bucati file de peste pangasius,
  • 1 ceapa mica,
  • 2 catei usturoi,
  • 2-3 rosii,
  • 2 linguri ulei masline,
  • 200 ml smantana,
  • 6-8 castravecior murati cornisoni,
  • 2 linguri mustar,
  • sare, piper,

Mod de preparare

Mod de preparare

Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se pun la calit in ulei. Cand ceapa devine translucida, se adauga rosiile decojite si maruntite. Vasul se acopera si se lasa la foc domol, 10-15 minute. Se adauga peste sos, bucatii de peste , sare si piper. In acest timp, castraveciorii se taie marunt, se amesteca bine cu smantana si mustarul. Sosul format se varsa peste peste si se mai lasa 5 minute.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!