Pastarnac gratinat

Calorii:118 Grăsimi:4 Carbohidraţi:16.2 Proteine:4.6 Fibre:3.6

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • 800 gr pastarnac
  • 400 gr iaurt 2%
  • 250 ml lapte
  • 250 ml supa de legume (se poate face si dintr-un cub concentrat)
  • 70 gr cascaval ras
  • 30 gr mustar
  • 10 gr psyllium
  • sare, piper, ulei, nucsoara

Mod de preparare

Se curata pastarnacul de coaja si de impuritati, se indeparteaza cotorul daca e lemnos, se taie in bucati/fasii, se aseaza intr-o tava unsa in prealabil cu putin ulei.

Se amesteca restul ingredientelor intr-o cratita la foc mediu, se lasa pana dau in clocot cateva minute. Se toarna amestecul peste pastarnac.

Se lasa la cuptor in jur de o ora, pana se patrunde pastarnacul.

Se serveste ca si garnitura sau ca atare, cu putina nucsoara presarata deasupra

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!