Paste cu sos de dovlecei
- 14 Oct 2010
- Paste cu sos de dovlecei
- Discuţie reteta culinara Paste cu sos de dovlecei
- sos, paste, dovlecei
Calorii: | 80.8 | Grăsimi: | 0.8 | Carbohidraţi: | 15.8 | Proteine: | 2.9 | Fibre: | - |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
436 dovlecei; 86 ardei capia; 111 morcovi; 156 ceapa; 495 rosii; 400 paste grau dur; 9.8 ml ulei masline
Mod de preparare
Intr-o lingura de ulei si putina apa se inabusa legumele 10 min (ceapa taiata marunt, morcovii si dovleceii dati pe razatoare si ardeiul taiat fasii), se adauga rosiile taiate cuburi si se mai fierbe totul inca 15-20 minute la foc mic; se condimenteaza cu sare, oregano si tarhon si se toarna peste pastele fierte.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!