Penne cu piept de pui si dovlecei

Calorii:130.7 Grăsimi:4.1 Carbohidraţi:15 Proteine:8.2 Fibre:-

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • 400 penne
  • 450 piept pui
  • 112 ceapa
  • 963 dovlecei
  • 4 linguri ulei masline
  • 300 samantana 12%

Mod de preparare

Se caleste usor ceapa in ulei, se adauga dovlecelul taiat cuburi, sare, piper si nucsoara, apoi se fierbe acoperit pana se inmoaie legumele.

Se adauga pipetul de pui taiat cubulete si fiert separat.

Se lasa 5 minute sa fiarba, apoi se adauga samantana, amestecand timp de 1-2 minute.

Se amesteca sosul astfel obtinut cu pastele fierte separat.

Se poate servi cu parmezan, branza sau cascaval rase.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!