Peste pescaresc

Calorii:96.5 Grăsimi:6 Carbohidraţi:2.3 Proteine:8.5 Fibre:0

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

750 g. file pangasius, 3 linguri ulei de masline, 2 cepe,2-3 catei usturoi, 1/4 lingurita cimbru pisat, 2-3 linguri bulion, 1 ½ pahar apa, un virf cutit zahar, condimente dupa gust.

Preparare:

Pestele proaspat sau dezghetat se taie in bucati nu prea mari, se condimenteaza (eu prefer diferite condimente fara sare)si se lasa sa stea intr-un vas acoperit pina se prepara urmatorul sos: se pune intr-o cratita ceapa taiata marunt, se toarna apa si se lasa sa fiarba la foc mic 10-15 minute, apoi se adauga uleiul, zaharul, usturoiul bine strivit, cimbrul si bulionul. Dupa ce da un clocot-doua, se pun bucatile de peste, se potriveste de sare si se lasa sa fiarba acoperit, la foc foarte mic sau in cuptor pina cind scade bine sosul.

Pofta buna!

Mod de preparare

Momentan nu există o descriere pentru "Peste pescaresc"

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!