Piep de pui cu cascaval (Slabuta)
- 25 Oct 2010
- Piep de pui cu cascaval (Slabuta)
- Discuţie reteta culinara Piep de pui cu cascaval (Slabuta)
- pui, cascaval, piept pui
Calorii: | 224.7 | Grăsimi: | 10.7 | Carbohidraţi: | 0.5 | Proteine: | 29.5 | Fibre: | 0.3 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), piept, carne macra, crud, 860g
- Cascaval Olanda (Branza de Olanda cu cheag tare), Alba, 255g
- Oregano, 6g
- Sare de/pentru masa, 0.5g
- Piper negru, 0.3g
Mod de preparare
Pieptul de pui se feliaza si se bate putin.
Se sareaza si se pipereaza.
Se ia o tava, se acopera cu hartie de copt, iar pieptul de pui se aseaza exact ca pentru o tarta.
Peste primul strat de pui se presara oregano si se pun feliile de cascaval.
Se aseaza al doilea strat de piept de pui si se repeta procedura ca la primul.
Se da la cuptor pentru 35 minute.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!