Piept gaina cu ciuperci si smantana

Calorii:144.3 Grăsimi:9.6 Carbohidraţi:3.2 Proteine:10.9 Fibre:-

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • Ciuperci, 435g
  • Carne de pui, gaina batrana (intre 10 luni si 1 an si jumate), carne slaba, carne macra, gatita, innabusita, 229g
  • Unt 65%, Milli,
  • Smantana 15% grasime, Covalact, 360g
  • Faina neagra de grau, Boromir, 16g

Mod de preparare

Se calesc ciupercile in unt, se adauga pieptul de gaina fiert si apa; dupa 20 minute se adauga smantana amestecata cu putina apa calda si faina, pentru a ingrosa sosul.

Se condimenteaza cu seminte de chimen, menta si patrunjel.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!