Piept gaina cu ciuperci si smantana
- 13 May 2011
- Piept gaina cu ciuperci si smantana
- Discuţie reteta culinara Piept gaina cu ciuperci si smantana
- smantana, ciuperci, piept, gaina
Calorii: | 144.3 | Grăsimi: | 9.6 | Carbohidraţi: | 3.2 | Proteine: | 10.9 | Fibre: | - |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- Ciuperci, 435g
- Carne de pui, gaina batrana (intre 10 luni si 1 an si jumate), carne slaba, carne macra, gatita, innabusita, 229g
- Unt 65%, Milli,
- Smantana 15% grasime, Covalact, 360g
- Faina neagra de grau, Boromir, 16g
Mod de preparare
Se calesc ciupercile in unt, se adauga pieptul de gaina fiert si apa; dupa 20 minute se adauga smantana amestecata cu putina apa calda si faina, pentru a ingrosa sosul.
Se condimenteaza cu seminte de chimen, menta si patrunjel.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!