Piept de pui cu legume la tigaie
- 20 Aug 2009
- Mancarica din piept de pui
- Discuţie reteta culinara Piept de pui cu legume la tigaie
- pui cu legume, mancarica de pui, legume la tigaie
Calorii: | 99.1 | Grăsimi: | 0.8 | Carbohidraţi: | 3.9 | Proteine: | 10.5 | Fibre: | 0 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
Ingrediente:
- Piept de pui fara piele - 600 g
- Rosii - 120 g
- Ardei verde - 60 g
- Mazare congelata - 200 g
- Ceapa - 100 g
- Ulei floarea soarelui - 14 ml (o lingura)
- Morcovi - 90 g
Mod de preparare
Mod de preparare:
Calesti un pic ceapa, adaugi cubulete de piept de pui, apoi restul legumelor taiate cubulete. Adaugi 400 ml apa, lasi sa scada. Sarezi dupa gust.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!