Piept de pui umplut cu cas si ierburi aromatice

Calorii:211.1 Grăsimi:7 Carbohidraţi:3.2 Proteine:30.5 Fibre:0.6

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • Piept de pui dezosat: 900g
  • Cas de vaca: 200g
  • Usturoi: 19g
  • busuioc uscat: 2g
  • cimbru uscat: 2g
  • Rosii: 200g
  • Vin alb sec: 100ml
  • Apa: 100ml
  • sare: 1 lingurita

Mod de preparare

Casul de amesteca cu usturoiul pisat, busuiocul, cimbrul si jumatate de lingurita de sare.

Se face un "buzunar" in pieptul de pui si se introduce umplutura, si se preseaza carnea astfel incat sa se inchida "buzunarul".

Se aseaza intr-o tava, se taie rosiile felii si se pun deasupra fiecarei bucati de carne, se sareaza, se toarna in tava vinul si apa si se da la cuptorul preincalzit aproximativ o ora, la foc mediu spre mic.

Pofta buna!

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!