Piept de pui umplut
- 10 Mar 2011
- Piept de pui umplut
- Discuţie reteta culinara Piept de pui umplut
- pui, piept
Calorii: | 120.7 | Grăsimi: | 4.5 | Carbohidraţi: | 1.5 | Proteine: | 17.4 | Fibre: | - |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
Pentru 2 portii:
- un piept de pui
- branza de vaci slaba
- ceapa
- marar
- 1 ou
- 2 cremwursti din piept de pui
- 2 lingurite ulei de masline
Mod de preparare
Pieptul de pui se taie in 2 si se spala bine.
Cu grija cu un cutit bine ascutit se face un "buzunaras" in pieptul de pui, cat mai adanc.
Branza de vaci se amesteca cu ceapa, marar si oul.
Cu aceasta compozitie se umplu cele doua jumatati de piept dupa care se introduce si cate un cremwurste in fiecare jumatate de piept.
Se prinde cu scobitori.
Intr-un vas de jena se pune o linguria de ulei, iar cu cealalta lingurita se ung pieptii. Se condimenteaza si se da la cuptor
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!