Piftie de curcan si porc, Lucia Aur

Calorii:96 Grăsimi:5.3 Carbohidraţi:3.2 Proteine:8.5 Fibre:-

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

Pulpa/piept de curcan 925 g; picioare de porc 400 g; usturoi 64 g; Telina, radacina 315 g; morcovi 165 g; ceapa 270 g; ardei 175; patrunjel radacina/pastarnac 145 g

Mod de preparare

Se pune la fiert, in oala sub presiune, carnea, se clocoteste, se spumeaza, cand nu mai e spuma se pune capacul si se fierbe carnea circa 40-50 min. Se adauga zarzavatul si se fierbe cam 10 min sub capac. Dupa indepartarea legumelor, se scot oasele din carne, se lasa zeama la racit; se indeparteaza grasimea. Usturoiul se zdrobeste, se aseaza bucatile de carne pe fundul vasului, se pune usturoi si se toarna deasupra zeama. Se pune la frigider.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!