Piure de cartofi, Mihanca
- 23 Sep 2011
- Piure de cartofi
- Discuţie reteta culinara Piure de cartofi, Mihanca
- cartofi, piure
Calorii: | 67.1 | Grăsimi: | 1.2 | Carbohidraţi: | 12.9 | Proteine: | 1.5 | Fibre: | - |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
1120 g cartofi, 95 g margarina Delma, sare
Mod de preparare
Se curata, se taie si se pun cartofii la fiert. Cand au fiert, apa se toarna intr-un ibric.
Se adauga sare peste cartofi si se amesteca, dupa care se zdrobesc.
Se adauga din cand in cand cate putin din apa in care au foert, in functie de cat de moale se doreste a obtine piureul.
Se adauga si margarina si eventual sare, dupa gust.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!