Plachie de caras
- 31 Aug 2011
- Plachie de peste
- Discuţie reteta culinara Plachie de caras
- caras, plachie
Calorii: | 83.7 | Grăsimi: | 0.7 | Carbohidraţi: | 5.2 | Proteine: | 14.2 | Fibre: | 1 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
Caras proaspat, ceapa, morcov, ardei, rosie, usturoi, foi de dafin, piper si sare dupa gust
Mod de preparare
Ceapa taiata solzisori, morcovii rondele, ardeiul taiat bastonase, rosia taiata rondele, usturoiul tot rondele, se formeaza un pat din legume se pun foile de dafin si se aseaza pestele se sareaza si pipereaza apoi se adauga cateva linguri de suc de rosii si apa si se introduce in cuptorul incins in prealabil.
Se lasa la cuptor pana se rumeneste un pic pestele si legumele sunt fierte.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!