Placinta greceasca cu spanac

Calorii:118 Grăsimi:5.7 Carbohidraţi:12.5 Proteine:3.8 Fibre:-

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • 500g spanac
  • cca 400g branza feta
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 3 oua
  • patrunjel si marar verde
  • 100 ml ulei
  • cca 300g foi placinta

Mod de preparare

1. Amestecati spanacul, feta, mararul si patrunjelul, ceapa verde si ouale. Apoi sarati si piperati dupa gust.

2. Ungeti tava de cuptor cu ulei

3.  Apoi ungeti o parte a unei foi de placinta cu ulei de masline si asezati-o in tava. Repetati pana obtineti 6 straturi de foi.

4. Asezati amestecul de spanac peste cele 6 foi.

5. Apoi asezati o foie de placinta peste umplutura. Ungeti cu ulei de masline. Repetati de 6 ori.

6. Coaceti in cuptorul preincalzit la 180 de grade C aprox 30 -50 de minute sau pana crusta devine aurie.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!