Platou colorat de legume "Slabute"
- 06 Nov 2010
- Platou colorat de legume "Slabute"
- Discuţie reteta culinara Platou colorat de legume "Slabute"
- legume, tarta, slabute
Calorii: | 83.7 | Grăsimi: | 1.7 | Carbohidraţi: | 4.8 | Proteine: | 11.7 | Fibre: | 1.8 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- sare de/pentru masa - 1.5gr
- branza negrasa 0% grasime - 875 gr
- broccoli, gatit, fiert, scurs de apa, cu sare - 425 gr
- conopida, gatita, fiarta, scursa de apa, cu sare - 830 gr
- ardei (rosu, congelat) - 160 gr
- ou de gaina, integral - 6 bucati
- cascaval cu grasime redusa, Cheddar sau Colby - 45 gr
Mod de preparare
- Se ia un platou mare, se acopera cu hartie de copt.
- Se intinde toata branza de vaci cu mana si se niveleaza pana se obtine o suprafata perfect nivelata si de grosime egala.
- Se sareaza dupa gust.
- Pe mijloc, cu ajutorul broccoli se "deseneaza" litera "S", in jurul ei "se infige" in branza conopida.
- Apoi se presara ardeiul gras rosu taiat cubulete.
- Deasupra se toarna ouale batute spuma si se presara cascavalul razuit.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!