Prepelite marinate, la gratar
Calorii: | 267.3 | Grăsimi: | 14.8 | Carbohidraţi: | 7.3 | Proteine: | 24.6 | Fibre: | 1.4 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- prepelita, carne si piele, cruda - 470 gr (4 bucati)
- otet de vin rosu - 50 ml
- morcovi, cruzi - 95 gr
- vin alb demi-dulce - 120 ml
- piper negru - 15 boabe
- dafin - 3 frunze
- ceapa - 187 gr
- ulei de masline extra virgin - 9.8 ml (1 lingura medie, supa)
- apa plata - 250 ml
Mod de preparare
- Intr-0 cratita, se amesteca otetul, vinul, apa, uleiul de masline, ceapa taiata rondele, frunzele de dafin, morcovii taiati felii si piperul negru.
- Se adauga prepelitele spalate in prealabil.
- Se acopera si se da la frigider pentru cel putin 8 ore.
- Se fac la gratar prepelitele.
- Se stropesc cu marinada.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!