Pui la cuptor marinat cu bere a la Rebecca

Poza (imaginea) pentru Pui la cuptor marinat cu bere a la Rebecca
Calorii:226.3 Grăsimi:10.8 Carbohidraţi:2.2 Proteine:28.2 Fibre:-

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • 1907 pui de casa
  • 150ml bere
  • 20g paprika
  • 5g coriandru funze
  • 5g condimente pentru pui la cuptor, Knorr
  • 15ml ulei de masline extravirgin

Mod de preparare

1. Se spala puiul, dupa care se sterge usor si se pune intr-un vas incapator pentru a fi marinat. Puiul meu a avut aproape 2 kilograme si a fost de casa.
2. Marinata: 200ml bere, boia si condimente. Se amesteca pana se omogenizeaza compozitia, dupa care se unge puiul cu aceasta.
3. Se baga la frigider o ora. Cu 15 minute inainte de a scoate puiul am incalzit cuptorul.
4. Se scoate din frigider si se pune pe o tepusa (Chicken Roaster), se unge cu putin ulei si se baga la cuptor pentru aproximativ o ora. Eu am pus in interiorul puiul frunze de coriandru uscat pentru a ii da o aroma aparte.
Pofta buna!

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!