Pui inabusit cu vin
- 04 Nov 2010
- Pui inabusit cu vin
- Discuţie reteta culinara Pui inabusit cu vin
- pui, vin, pui innabusit
Calorii: | 84.5 | Grăsimi: | 4.5 | Carbohidraţi: | 2 | Proteine: | 9 | Fibre: | - |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
1kg carne pui (pulpe fara piele sau piept pui), ceapa, 2-3 rosii (din conserva) sau oparite, 2 catei usturoi, cimbru, o foaie dafin, 2 linguri ulei, sare, piper, 100 ml vin alb.
Mod de preparare
Inventie.
O denumire sau descriere este ceva intre o tocanita si o supa. Stiu ca o sa aveti sigur nevoie de paine prajita pentru acest fel de mancare.
- Ceapa se caleste in uleiul incins pana se rumeneste
- Agdauga dafinul, cimbrul, vinul saland sa fiarba un pic
- Se pun rosiile maruntite si usturoiul lasand cateva clocote
- Se stinge cu 2 cani apa. sare piper si se agauga carnea
- Cand incepe sa fiarba lasi sa fiarba o ora la foc mic. Se potriveste de sare si se presara patrunjel.
Sa aveti pofta!
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!