Pui marocan cu naut
- 04 Feb 2010
- Pui cu naut
- Discuţie reteta culinara Pui marocan cu naut
- naut, pui cu naut, pui marocan
Calorii: | 590 | Grăsimi: | 32 | Carbohidraţi: | 37 | Proteine: | 40 | Fibre: | 10 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
4 pulpe de pui
2 linguri de ulei de măsline
4 morcovi, tăiati în bucăţi mari
3 Păstârnac, tăiati în bucăţi mari
1 ceapa, tăiata în bucăţi mari
asezonare 1 tbsp marocan
440g boabe năut, clătite şi drenate
400g • tomate pasta
• coriandru tocat, opţional
Mod de preparare
1. Se încălzeşte cuptorul la 220C/fan 200C/gas 7. Se aruncă pulpele de pui, ulei, legume şi condimente, împreună cu nişte sare şi piper. Se frige timp de 40 de minute, amestecand des.
2. Când puiul şi legumele sunt fierte, puneti puiul pe farfurii.
3. Năutul şi roşiile se aduc la fierbere. La sfarsit se amestecă cu coriandru.
4. Se serveşte cu pui.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!