Pui Valdostana

Calorii:490.4 Grăsimi:28.9 Carbohidraţi:13.1 Proteine:39.1 Fibre:0.4

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

piept de pui, prosciutto, cascaval, jumatate de cana de faina, jumatate de cana de vin alb sec, 1/8 cana de unt. sare + piper

prosciutto nu e inclus mai sus pentru ca puteti sa o faceti si cu sunca sau parizer.

Mod de preparare

Se trece pieptul de pui prin faina.
Se incalzeste unt intr-o tigaie si cand e topit complet se adauga pieptul de pui.
Se face saute in tigaie maxim 4-5 min pe fiecare parte.
Se pune o felie de prosciutto/sunca pe pieptul de pui iar apoi o felie de cascaval. In tigaie se adauga vinul si apoi se lasa 4-5 minute cu capacul pus.  
Mai puteti adauga felii de rosii sau ciuperci.
Sare si piper dupa gust.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!