Pui vienez a la ediana
- 07 Aug 2011
- Pui vienez
- Discuţie reteta culinara Pui vienez a la ediana
- pui, pui vienez
Calorii: | 102 | Grăsimi: | 3.9 | Carbohidraţi: | 7.5 | Proteine: | 9.5 | Fibre: | - |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
2 buc. piept de pui mari, 1 kg. cartofi, 3 cepe medii, 800 ciuperci din conserva, 400 g smantana 12%, 2 oua, 150 g branza (parmezan sau cascaval) rasa, 2 linguri ulei, condimente
Mod de preparare
se caleste ceapa in doua linguri ulei si se adauga puiul taiat cubulete. dupa 20 minute se pregateste un vas roman, se pune puiul cu ceapa, se adauga cartofii taiati cubulete si ciupercile si se baga la cuptor inca 20 min.
se bate smantana cu ouale si jumatate din branza rasa, se toarna peste compozitia din vas si se mai lasa 5 min. la sfarsit se presara branza rasa peste si se lasa sa se rumeneasca.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!