Pulpe de curcan marinate, la cuptor

Calorii:229.3 Grăsimi:9.8 Carbohidraţi:2.6 Proteine:29.1 Fibre:-

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

 

 

Mod de preparare

Se dezoseaza pulpele

Se pun intr-o tava de sticta (pentru cuptor): un pahar de vin alb sec, 5 catei de usturoi taiati in 2, jumate de pahar de apa, orice condimente: sare, piper,putina boya, patrunjel, cimbru, 2 fo de dafin, ulei de masline cam cata apa. 

Se amesteca compozitia si se aseaza pulpele dezosate la marinat... se lasa in frigider de azi pana maine.

A doua zi se scurge saramura, insa nu in totalitate si se da la cuptor.... cand sunt aproape gata se pot taia cateva ciuperci sau chiar si intregi si se aseaza sub carne...ca sa nu se usuce..

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!