Pulpe de curcan marinate, la cuptor
- 13 Jun 2010
- Pulpe de curcan marinate, la cuptor
- Discuţie reteta culinara Pulpe de curcan marinate, la cuptor
- pulpa, curcan, friptura, curcan marinat, friptura curcan
Calorii: | 229.3 | Grăsimi: | 9.8 | Carbohidraţi: | 2.6 | Proteine: | 29.1 | Fibre: | - |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- Vin alb sec, 250ml
- Apa plata, 125ml
- Ulei de masline pomace, Filia, 100ml
- Sare de/pentru masa, 6g
- Piper negru, 0.42g
- Praf (pudra) ghimbir macinat, 3.6g (2 lingurite)
- Carne de curcan, pui (pana in 16 saptamani), pulpa, carne si piele, cruda, 735g (2 pulpe)
- Suc natural de lamaie, 50ml
- Usturoi, 24g
Mod de preparare
Se dezoseaza pulpele
Se pun intr-o tava de sticta (pentru cuptor): un pahar de vin alb sec, 5 catei de usturoi taiati in 2, jumate de pahar de apa, orice condimente: sare, piper,putina boya, patrunjel, cimbru, 2 fo de dafin, ulei de masline cam cata apa.
Se amesteca compozitia si se aseaza pulpele dezosate la marinat... se lasa in frigider de azi pana maine.
A doua zi se scurge saramura, insa nu in totalitate si se da la cuptor.... cand sunt aproape gata se pot taia cateva ciuperci sau chiar si intregi si se aseaza sub carne...ca sa nu se usuce..
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!