Rosii umplute cu branza si smantana

Calorii:215 Grăsimi:16 Carbohidraţi:11.8 Proteine:8.1 Fibre:-

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

Ingrediente: 1/2 manunchi de busuioc proaspat, 100g. branza proaspata de capra, 1 lingura ulei de masline, 100g.ricotta, sare, piper, 4 rosii mari si tari

Mod de preparare

Mod de preparare:

1.Se spala rosiile si li se taie un capacel.Cu o lingurita li se scoate miezul si semintele.Se sareaza si se pipereaza in interior.

2.Se spala si se toaca foarte fin busuiocul.

3.Intr-un bol, se amesteca branza de capra cu ricotta,se aduga uleiul de masline si busuiocul tocat .

4.Se umplu rosiile cu acest amestec ,se pun capacelele ,se decoreza cu frunzulite de busuioc si se pastreaza la rece pana la servire.

Este un aperitiv excelent!

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!