Rosii umplute cu branza si smantana
- 04 Sep 2011
- Rosii umplute cu branza si smantana
- Discuţie reteta culinara Rosii umplute cu branza si smantana
- branza, smantana, rosii, aperitiv, rosii umplute
Calorii: | 215 | Grăsimi: | 16 | Carbohidraţi: | 11.8 | Proteine: | 8.1 | Fibre: | - |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
Ingrediente: 1/2 manunchi de busuioc proaspat, 100g. branza proaspata de capra, 1 lingura ulei de masline, 100g.ricotta, sare, piper, 4 rosii mari si tari
Mod de preparare
Mod de preparare:
1.Se spala rosiile si li se taie un capacel.Cu o lingurita li se scoate miezul si semintele.Se sareaza si se pipereaza in interior.
2.Se spala si se toaca foarte fin busuiocul.
3.Intr-un bol, se amesteca branza de capra cu ricotta,se aduga uleiul de masline si busuiocul tocat .
4.Se umplu rosiile cu acest amestec ,se pun capacelele ,se decoreza cu frunzulite de busuioc si se pastreaza la rece pana la servire.
Este un aperitiv excelent!
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!