Rosii umplute cu hrisca
- 10 Jan 2011
- Rosii umplute
- Discuţie reteta culinara Rosii umplute cu hrisca
- rosii, hrisca, aperitiv
Calorii: | 108 | Grăsimi: | 5 | Carbohidraţi: | 15.4 | Proteine: | 2.3 | Fibre: | 1.9 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- hrisca 60g
- usturoi 15g
- germeni grau 25g
- rosii 600g (6 rosii cu miez scos + 3 miezuri)
- patrunjel verde 25g
- ulei masline 30g
- sare
Mod de preparare
Se fierbe hrisca si se amesteca cu germenii de grau, cu sarea, cu usturoiul, miezul de rosii si patranjelul fin tocate.
Se umplu rosiile, se pun in tava, se stropesc cu ulei si se dau la cuptor cca 30 minute.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!